dumshputns

Dec. 29., 2009 | 05:08 am
No:: dumshputns

veģetārā lazanja!

Nu sanāk pat vegānā vispār. Savāra kopā sagrieztu, sadrupinātu puķkāpostu (var pielikt papriku, baklažaniņus, cukini) ar sagrieztiem sīpoliem, ķiplokiem, lauru lapām, kādu krustnagliņu un tomātu mērci. Ne kečupu, bet tieši tomātu mērci. biezo. Tas sanāk gaļas vietā.

Siera mērce: pāris ēdamkarotēs eļļas uz pannas sacep sasmalcinātus ķiplociņus ar turmeriku. Kad ir sasūkusies eļļa, uzber sauju miltu un saberž kopā ar turmerika masu. Tad uzlej lielu glāzi ūdens, kur izšķīdināta viena paciņa sausā rauga. uzsilda, samaisa un sabriedina. beigās pieliek kādu ēdamkaroti sinepju vai mazāk. samaisa.

Tad liek kārtās pannā. sarkanais maisījums, siera mērce, lazanjas plāksnes utt. Uzmanīgi ar plākšņu maliņām - tās ir rūpīgi jānoklāj, lai epaliek cietas. pēdējai kārtai protams vairāk siera mērces un iekšā cepeškrāsnī uz kādu pusstundu.

Gaļēdājus var īzī apmānīt, ka tā ir "īsta" lazanja ;) Un gardi bezgala.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: