Nov. 26., 2009 | 10:17 pm
No:: spuldziite

dārzeņu zupai galvenais ir nepārvārīt visus tos dārzēnus, savādāk bēnriem traumu, bet lielajiem vieglas kājas iedzīvos.

es parasti tiasu šādi:
sagriež ripiņās nomizotus kartupeļus un burkānus, pieber katlā ar vārošu sālsūdeni un vāra, kamēr tie pusmīksti (ala al dente). tad pievieno mayas brokoļu rozītes, vienu saspiestu ķiplokdaiviņu, ļauj vēl nedaudz pavārīties. beigās pievieno saldzētos zirnīūs,s malki sarieztu papriku un tomātu šķēlite,s ņemo nost no uguns un ļauj 10min ievilkties kopā ar garšvielām (timiāns, pipari, sāls, krustnagliņa, čilli pulveris). nekādus instantos buljonus klāt ar nelieku, tik garšu samaitā.

vēl var šo pašu taisīt pusi uz pusi ar pienu. vai pievienot sieru beigās, lai ir siera zupa.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: