mena

par nodokļiem

Okt. 6., 2005 | 02:49 pm
No:: mena

Tā kā es esmu grāmatvede, tad brīžiem starp deguna urbināšanu uztraucos par tādu lietu kā nodokļu samksa valstij. Aj, aj, aj, PVN laicigi jāaizskaita!!
A šodien tā pasēdēju, paurbināju degunu un padomāju, a kas notiek ar to naudiņu -nodokļiem. Labi, soc. apdrošināšana - tas iet pensijām, māmiņu algām utt. Transportlīdzekļu nodeva/nodoklis- ceļu uzturēšanai. Iedzīvotāju ienākuma nodoklis - no tā it kā tiek uzturētas skolas un slimnīcas. A kur paliek PVN - katrs cilvēks taču maksā + 18% pie preces vērtības!! Kur paliek uzņēmumu ienākuma nodoklis?? Rodas iespaids, ka ministru algām, valsts soda maksājumiem, un vispār - izšķērdēts. A skolotāju algas - rodas no zila gaisa. Un policistu arī - no zila gaisa, un tāpēc visu laiku ir par maz.
Nē, nu ja kaut kur kaut kā būtu parādīts, kā konkrētie nodokļi konktrēti sadalās pa konkrētām izmaksām, diez vai es to pētītu, bet vienlga, būtu kaut kāda tāda laba sajūta, ka viss ir kārtībā. Vai kaut kur/ kaut kā valsts informē savus pilsoņus par šādiem jautājumiem?

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: