Nov. 8., 2009 | 05:46 am
No:: ts

nav kosmoss, tomēr par daudz, lai būtu man pieņemama cena.
varbūt varam mainīties ar piemaksu no manas puses.
ir telefons, kas tavām vēlmēm atbilst daļēji - nokia 2610 (vecais 2610, nejaukt ar 2610 classic).
nav nekādu foto/video/mūzikas vijebonu; ir mazāks par tavējo, nekāds plānais gan nav; ir latviešu t9 (ir arī krievu, un tas arī viss, angļu nav); handsfree nav, bet vari paturēt savējās, derēs, tur spraudnis tāds pats; bača tur dienas trīs vai pat četras, bet tas tāds grūti izmērāms lielums, katrā ziņā vari paturēt baču no sava 6600 un spraust iekšā viņu tur, šitiem aparātiem ir identiskas bl-5c bačas, bet es tad attiecīgi paturētu savu baču sev; lādētājs arī tev derētu tavs, bet varu arī iedot līdzi lādētāju.
vienīgais mīnuss - IR vizuāli apdročīts, jo dzīvojis kabatā kopā ar atslēgām. ir iespēja, ka kādā veikalā ir vēl aizķērušies panelīši un dabūjami par lētām naudiņām, uzjautāšu trodeksā un mēģināšu noskaidrot, vai vispār kādā no viņu veikaliem ir.
ja principā der, ja iespēja nopirkt jaunus panelīšus atrodas un ja tu panelīšu pirkumu apmaksā pati/pats (orientējoši piečuks), tad piedāvājums izskatās šitā:
mans 2610 + 10 Ls = tavs 6600 bez handsfree, varam paturēt katras savas esošās bačas (tā, man šķiet, būtu godīgāk, mazāk iespēju kādam sajusties apčakarētam), varam paturēt katrs savu lādētāju, bet varu arī lādētāju piemest klāt.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: