inese_tk

Okt. 19., 2009 | 09:50 pm
No:: inese_tk

pa lielam piekrītu jūzerim dust par to patērētājlietu.
bildes iznīdēt liekas stulbi - tas jau ir Tavs dzīves posms arī bijis, tāds viņš arī paliks, vispār tas arī uz citām lietām attiecas. nu kautkādas praktiskas lietas - lietoju, kāpēc gan ne. lieta jau patiešām nav vainīga + nemēdzu šķirties ar kaukādu baigo naidu, ar visiem bijušajiem sveicinos un varu arī draudzīgi aprunāties.
ā nu bija vienas tādas pāris mēnešus ilgas attiecības, kuras labāk varēja arī nebūt - no tām dāvanā palika šķiltavas, man viņas riebās lietot, es viņas atdevu savam tagadējam dzīvesbiedram. ja redzu, ka lieto - tad man nāk smiekli vai vismaz smīniņš.
viņam, savukārt bija no bijušās draudzenes kaukādas drēbes palikušas - tās sabāzām maisos un aizvedām uz sociālo centru, kas manuprāt arī ir vislabākā iespēja atbrīvoties no lietām, kas nepatīk, neder vai liekas morāli nepieņemamas. vairums sociālo centru ņem ne tikai drēbes, bet priecāsies arī par mantiņām, svecītēm un tamlīdzīgiem hlamiem.
ja baigās dusmas tad var mēģināt nopārdot komūnās paardod un pa_leeto un par iegūto naudu aiziet piedzerties/paēst restorānā vai uz peintbolu izārdīties :D
a mīlas vēstules vajag nobāzt kaukur drošā vietā un ta pēc gadiem 5 - 10 vilkt ārā un kārtīgi izsmieties :)

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: