Okt. 9., 2009 | 10:45 am
No:: pieninjsh

Vajag daudz dzērvenes, paša vāktas piparmētru lapiņas, medu, ķiploku.
Medū samet dzērvenes, piekapā ķiploku, piparmētru lapiņas, to visu sapiparo un liek tumšā vietā kādu nedēļu pastāvēt. (parasti 3l burkā)
Pēc tam lieto pa ēdamkarotei dienā profilaktiskos nolūkos vai vairāk (saslimšanas gadījumā). Lielākos daudzumos mēdz piemesties skrejamais, bet tas ir to vērts, jo ar šito recepti pat miris un aprakts atdzīvosies.

Pirms nebiju pagaršojis, domāju ka garšos pretīgi, bet tā nav, garša ir diezgan patīkama.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: