oblica

komentēju to, ko zinu 100%, pārējos slinkums un gari

Aug. 20., 2009 | 09:18 am
No:: oblica

2) nē, nelīdzēs šajā gadījumā Izlasi DL 114.pantu - vienošanās ir līgums, ja tajā nav ietverts nosacīojums par neatbrīvošanu slimības laikā, tad nekā. Vienošanās nav uzteikums, tas ir rakstveidā slēzams līgums.
3) Un atkal izlasām DL 114.pantu - rīkojums nav vienošanās. Tam dokumentam jābūt kā vienošanās, rakstveida līgumam, ko paraksta abas puses un katrai tiek pa eksemplāram. + Tev vajadzēs bezdarbniekos uzrādīt vai nu šo vienošanos, vai izziņu no darba vietas, ka dta izbeigtas, pamatojoties uz 114.pantu, jo no tā, kāds pamatojums ir dta izbeigšanai, atkarīgs, cik drīz pēc bezdarbnieka statusa saņemšanas dabūsi pabalstu.
4) dta pastāvēšanas laikā darba algu izmaksā līgumā noteiktos datumos, šādā gadījumā - 5.datumā izmaksā algu par iepriekšējo mēnesi (tik attiecīgi, cik nopelnīts) slimības naudu aprēķina, kad iesniedz slimības lapu un izmaksā ar nākamo algas izmaksu. Visi maksājumi, kas pienākas darbiniekam (alga, atvaļinājuma kompensācija, u.c.) izmaksājama dta izbeigšanas dienā. Darba devējam nav tiesību aizturēt algas izmaksu.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: