KAĶU MĪĻI- atsaucaties !

Aug. 5., 2009 | 08:20 pm
No:: li_a

Labvakar!

Lieta tāda, ka visu apstākļu dēļ nu vienā dzīvoklī ir jāsadzīvo divām jaunām kaķenēm (bezšķirnes)- vecākajai ir precīzi gads, mazā vēl ir kaķēns- 3.5 mēneši apmēram. Jau tagad manāma uzskatāma raksturu nesaderība.. lielā šņāc uz mazo, mazā ar sākusi šņākt. Dzīvojam kopā otro dienu un pa dienu turam katru savā istabā. Vakarā, laik pa laikam, stingrā uzraudzībā palaižam abus vienā istabā... lielā mazo zondē un teju teju gatava klupt krāgā (tik daudz neļaujam), mazā īsti nesaprot, kas pa lietu. Līdz tam lielā citus kaķus redzējusi ļoti maz, mazā nav vispār. Lielā ievācās mazās teritorijā. Lielā pirmo reizi šņāc uz cilvēkiem, kas ņēmuši rokās mazo (dzivnieku smaka), mazā ar sākusi šņākt. Dzīvoklī ir trīs istabas- katra kaķa saimniekam guļamistana un kopējā lielā istaba kopā ar virtuvi. Abiem kaķiem ēdiens un tualete novietota dažādās vietās, bet tāpat viņas lien pie otras ēdiena un kastītes, kad viena no viņām iespundēta istabā. Lielajai ir bijis stressu gana- pirms nepilna mēneša izkrita no 4 stāva un salauza kāju 5cās vietās, tika veikta operācija un kājā ievietots stienis , kamēr kauli saaug. Tiesa gan kaķīte ļoti ātri atkopjās un nu jau skrien ar visu slimo kāju. Neviena no kaķītēm vēl nav sterilizēta.

Principā ir tā, ka mēs redzam, ka tas ir vienos vārtos- mazā cietīs, ja ļausim lielajai pieiet tuvumā... un pagaidām man trūkst padoma, ko darīt, lai lēnām pamazām samierinātu abas.

Un šoreiz es tiešām lūdzu pēc padoma un pieredzes, nevis nosodījuma par bezatbildīgajiem saimniekiem un tādu absurdu, kā likt dzīvot kopā divām dažāda vecuma kaķenēm...- es to apzinos un pārdzīvoju, bet citu variantu īsti nav.

PALDIES!

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: