blin_da

Jul. 28., 2009 | 11:28 am
No:: blin_da

Šitie fiksie varianti:
1)nedaudz eļļā apcep ķiploku, čilli piparu+nedaudz ingvera saknes, tad liek klāt vistas filejas gabaliņus, kad brūni pieliek klāt spilvas ķīnas saldskābo mērci. Atsevišķi novāra rīsus.

2) Vistas fileja+karijs+saldais krējums+ananāsi

3)A ja ne fileja, tad saliek tos vistas gabalus traukā, piespiež klāt dažas daiviņas ķiploka, pieliek sāli un skābo krējumu, samaisa un atstāj uz kādu stundu pamarinēties un sacep.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: