Jul. 28., 2009 | 11:28 am
No:: blin_da
Šitie fiksie varianti:
1)nedaudz eļļā apcep ķiploku, čilli piparu+nedaudz ingvera saknes, tad liek klāt vistas filejas gabaliņus, kad brūni pieliek klāt spilvas ķīnas saldskābo mērci. Atsevišķi novāra rīsus.
2) Vistas fileja+karijs+saldais krējums+ananāsi
3)A ja ne fileja, tad saliek tos vistas gabalus traukā, piespiež klāt dažas daiviņas ķiploka, pieliek sāli un skābo krējumu, samaisa un atstāj uz kādu stundu pamarinēties un sacep.
1)nedaudz eļļā apcep ķiploku, čilli piparu+nedaudz ingvera saknes, tad liek klāt vistas filejas gabaliņus, kad brūni pieliek klāt spilvas ķīnas saldskābo mērci. Atsevišķi novāra rīsus.
2) Vistas fileja+karijs+saldais krējums+ananāsi
3)A ja ne fileja, tad saliek tos vistas gabalus traukā, piespiež klāt dažas daiviņas ķiploka, pieliek sāli un skābo krējumu, samaisa un atstāj uz kādu stundu pamarinēties un sacep.