Jul. 28., 2009 | 11:20 am
No:: freakart
easy peasy
sagriez fileju vai jebko citu no vistas, apsmērē ar vistas garšvielām vai kariju (10 min lai ievelkas)
metam uz pannas sagrieztus sīpoliņus un vistu, apcepjam drusku, tā teikt pusgatavu un lai sīpoli nesadeg.
lejam klāt spilvas tomātu mērci un ūdeni (lai ir šķidrāks un mērce nedegtu klāt, bet ne pārāk daudz, jo vēlāk liksim klāt miltūdeni), liekam klāt burkānu ripiņas un sagrieztu papriku (piparu, čilli dajebko) un jebkuru dārzeni ko vēlies. Vienlaikus krūzītē ar siltu ūdeni ieberam ēd. karoti miltu, lai uzbriest. Nogriežam mazu uguni un sutinam līdz burkāns kļūst mīksts. Piespiežam klāt 2-4 daiviņas ķiploka un ja gribas asāku pielejam kādu sweet-chilli mērci (1 ēd.k). Pievienojam krūzīti ar miltūdeni un iebiezinam. Apmaisam un pasniedzam ar vārītiem basmati rīsiem.
2 personām:
1 sīpols
1-2 burkāni
1-2 paprikas
ķiploks
čilli mērce (optional)
vistas garšviela santa maria (optional)
250g vistas filejas
no 500ml mērces burciņas izmantoju pusi mērces, tad pietiek tīri ok.
sagriez fileju vai jebko citu no vistas, apsmērē ar vistas garšvielām vai kariju (10 min lai ievelkas)
metam uz pannas sagrieztus sīpoliņus un vistu, apcepjam drusku, tā teikt pusgatavu un lai sīpoli nesadeg.
lejam klāt spilvas tomātu mērci un ūdeni (lai ir šķidrāks un mērce nedegtu klāt, bet ne pārāk daudz, jo vēlāk liksim klāt miltūdeni), liekam klāt burkānu ripiņas un sagrieztu papriku (piparu, čilli dajebko) un jebkuru dārzeni ko vēlies. Vienlaikus krūzītē ar siltu ūdeni ieberam ēd. karoti miltu, lai uzbriest. Nogriežam mazu uguni un sutinam līdz burkāns kļūst mīksts. Piespiežam klāt 2-4 daiviņas ķiploka un ja gribas asāku pielejam kādu sweet-chilli mērci (1 ēd.k). Pievienojam krūzīti ar miltūdeni un iebiezinam. Apmaisam un pasniedzam ar vārītiem basmati rīsiem.
2 personām:
1 sīpols
1-2 burkāni
1-2 paprikas
ķiploks
čilli mērce (optional)
vistas garšviela santa maria (optional)
250g vistas filejas
no 500ml mērces burciņas izmantoju pusi mērces, tad pietiek tīri ok.