freakart

Jun. 30., 2009 | 02:40 pm
No:: freakart

skatoties kādas sugas trusis un pārdevējām zoo veikalos nekad neuzticos, muld ka ausis svilst. Trusis pēc dabas jau ir bailīgs un ļoti piesardzīgs un klēpī tev nesēdēs. Trusis ir drošs savā teritorijā (mums ir norobežota istabas daļa auna trusītim, kas it kā esot rāmāki un mīlīgāki) tur viņš nebaidās no tevis un prom nemūk, un pilnīgi pretēji ir kad palaiž pa lielo istabu izskrieties tad rokās nenāk un slēpjas zem galdiņa.

Otrs trusis bija nešpetnāks un līdzko steralizējām kļuva vēl niķīgāka un roku būrī labāk nelikt, uzbrūk.

Par mūsu mīlīgo aunu trusīti, kurš skrien tev virsū un mazgā man seju ir grūti teikt no kā viņš pierada pie cilvēkiem. Jo lad abi truši vēl dzīvoja kopā tad samtainais trusis aunu trusīti visu laiku mazgāja kažociņu, kad nācās izšķirt vienu no otra, aunu trusītis pierada ka mēs viņu glaudam un ķemmējam. Tobiš pildam to funkciju pie kā viņa bija pieradusi.

Noteikti nevajag sabiedēt ar murcīšanu pa rokām, to viņas atpazīst jau tad kad rokas glaudot apliec viņai apkārt un centies paņemt rokās. Truši kā jau teicu labi jūtas savā teritorijā kura ir iesmaržināta ar pašas kažociņa smaržu. Mēs kādus 2-3 mēnešus ļāvām viņiem brīvi skraidīt pa guļamistabu, un tad bija tādi kuriozi ka no rīta trusis laiza tev seju un modina uz brokastīm, dažreiz pat pārbīsties, jo atverot acis divas tevī lūkojas tupot uz krūtīm. Rokās jau tāpat viņas nenāca, bet nemuka prom, samīļot un paglaudīt varēja kad ielika pārtiku.

Izplūdu bet to nevar 3 vārdos pateikt.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: