dusk

Maijs. 29., 2009 | 09:58 am
No:: dusk

kompjiem pats no sevis NEKAD nekas nenokarās. Iepriekšsecīgās darbības atpakaļ. respektīvi, ieliec jaunu videokarti jaunie draiveri konfliktē. vai ar jaunais antivirus konfliktē un tā tālāk un tā joprojām.
Ja tev atnes kompi, kur bijis home user un sāk stāstīt par problēmām - neatmaksājas iedziļināties. Pa lielam, ja vien nav kāds uzreiz saprotams sīkums vai vienkārši novēršama lieta, kas neatrisina neko. izdari un palaid, lai staigā. Parasti kompji ir samocīti. Formac c: un jauns Windows.
Augstāk minētais gadījums ar nav radies no zila gaisa. Visticamāk pohuikas pohuika pohuinokā uzlikts. Pluss gadiem users bakstoties darbojies, pluss nedodiev klausījis visādiem padomiem un viskautko mainījis, dzēsis, novācis, kruķijis. Respektīvi likt dll lai novērstu error neatrisina problēmu saknē ;) Tu domā no zila gaisa tas tur nav? Un tā ir vienīgā problēma. Respektīvi nezinot vēsturi nav jēgas novērst kaut ko, jo tu negarantē sistēmas stabilitāti. Un viena lieta serveris, cita lieta destruktivais home user kompis.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: