sara

Maijs. 15., 2009 | 01:30 pm
No:: sara

KISS- keep it stupid simple. Nesatraucies paŗlieku. Man piemērma pēdējā reizē vispār neko neprasīja.

Ko es iesaku
1. pašā sākumā esi pārliecināta- un jau sagatojusi divas lietas, mērķi kāpēc brauc, ko gribi redzēt - un te es saku, močī uz vēsturiskām un kritietības vērtībām, tas viņiem vissaprotmaākais. Un , sagatavo viesnīcu. ja tas viņus pārliecinās, tad es domāju 5-7 minūšu laikā tu būsi valstī. Jo jautājums būs k''apēc tieīs IZarālē, ko Jūs šeit gribat daŗit ? Vai Jūs esat bijusi citās arābu valstīs ? Vai Jums ir draugi vai apziņas kādā arābu valstī ? Kādi ir Jūsu plāni IZraelā? Kur Jūs pametīsieties? nu tādā garā Galvenais nenonākt līdz izprašņāšanai, jo tad pasāi negribot kaut ko vari saliast grīstē.
2. Somā iebraucot pilnīgi vienalga, kas te vtur ir. Šo ņem vērā izbraucot- viņi tev to somu, ja kaut kas nepatiks pa koskam izmočīs. Izbraucot tiešām neņem neko tādu - nu piemerām, mana kļūda biaj - ka es biju ielikusi mālu pikuci no dead sea, kaut kad sen,sen, un tad par to atrāvos par pilnu programmu. A tā- suvenīri, krēmi kaut kādi- tas viss ir o.k. ja arī pārbaudīs atpakļaceļā tad nu - pohuj tev.
3. Fotoaparāti o.k. man nekad neākda problēma nav bijusi
4. Nu izbraucot tevi var pratināt- pagājusā reizē mani maz pratināja. Bet nu bija viltīgi- mani pavadīja draudznes vīrs- un viņi viņam uzdeva jautājumus ivritā- es ivritu saprotu, bet net tik labi, un tad viņi noklausījas, ko viņs teica, un to pašu uzdeva man. bet bieži vien tie ir it kā stulbi jautājumi- piemērma man- kāpēc man tik garš atvaļinājums 2 nedēļas? kur es biju bez Tel Avivas- cik ilgi ? Ko es darīju Jeruzālemī ? Ar ko kontaktējos? Vai es tur iepazinos ar kādu? nu tādā garā. Bet nu mani baigi ātri palaida pagāaušoreiz.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: