_alex

Maijs. 10., 2009 | 02:02 am
No:: _alex

Palasiet tak padomju laiku medicīnas enciklopēdiju(aizmirsu kāda autora) tur ir lieliski aprakstīts par ērču encefalītu un riskiem ar to inficēties.

Kādēļ nekur masu saziņas līdzekļos netiek minēts par to,ka ar ērču encefalītu var inficēties tikai tajā brīdī, kad ērce sūc asinis, šis brīdis ir aptuveni 15-20 minūtes, pārējais laiks- no 4-8 ha ir piesūkšanās laiks, kurā inficēties nevar. Vislabākā profilakse ir ik pa 3-4 stundām sevi pārmeklēt, vai palūgt lai to izdara kāds tuvinieks, ja atrodamies dabā. Ja konstatē, ka ērce ir sākusi piesūkties, to vajag pareizi izvilkt, nesaspiežot vēderu, lai viņa tā teikt neizvemjas un nav iespēju inficēties ar Laima slimību.
Arī šī vakcinācija ir un paliek tikai bizness. ar iebiedēšanas un dezinformācijas palīdzību tiek pelnīta liela nauda, jā un painteresējieties arī par vakcīnas iespējamajām blakusparādībām...

Es ļoti daudz, tiešām ļoti daudz uzturos dabā un savā mūžā esmu no sevis nolasījis apmēram ap 50 ērcēm katru vasaru, kuras ir centušās piesūkties, esmu sveiks un vesels... Par rāpojošām ērcēm nemaz nerunāju.
Ja kāds kvieks par sazvērestības teorijām - man mammai turpat 40 gadu ārsta pieredze.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: