hessin

Maijs. 4., 2009 | 10:02 pm
No:: hessin

jā, tā ir, pēdējā dekādē no 10% sojas pupiņām ģm ir nu jau ~ 90% sojas pupiņu. Rezultātā 10% gadījumos ražotāji ir spiesti rakstīt, kas viņu produkts nav, t.i., viņu produkts nav ģen. modificēts. Neesmu iedziļinājusies, kāda ir ES politika, bet ES nav problēmas dabūt normālu soju.
Turklāt soja laikam ir tik populāri ģenētiski modificēt, jo no tās superražas ir vislielākā atdeve -- sojas pupiņu plašais pielietojums, piemēram, soju var satikt arī šokolādēs un tā sauktajā desā -- soja nav tikai veģetāriešu problēma.
+ daļa veģetārieši ir nevis akli dzīvnieciņu mīļotāji, bet veselīgas diētas piekritēji, kas racionāli izslēdz gaļu, un, domājams, ka viņi arī seko, ēd vai neēd ģmo, ja viņi vispār lieto sojas produktus.
Tāpat gaļēdājiem vajadzētu sekot, cik veselīga ir viņu gaļa. pasaulē ir populāri dzīvniekiem dot antibiotikas. Nezinu, cik iecienīti tas ir LV.
Ka tik nesanāk, ka gan 90% sojas, gan 90% gaļas ir "sliktie". :)

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: