oblica

Mar. 25., 2009 | 10:44 am
No:: oblica

Visātrāk aug kressalāti jeb cietķērsta - uz palodzes virtuvē - ideāli un nemaz nevajag audzēt zemē, bet vnk vai nu uz mitras marles vai vates (tikai nevajag ļaut izkalst). Lieku uz maizes, salātos, tāpat visam kam klāt ēdu - garšo pēc redīsiem, izaug no sēklām apmēram 7 dienu laikā ir ēdams.
šobrīd rukola nīkuļo - sēju un tad izpiķēju - baigā jebļa, izdevīgāk laikam stādiņus.
Baziliks un timiāns ir iesēti, aug labi, bet lēni. Arī labāk strādus uzreiz.
Bet tos kressalātus iesaku.
Lokus var, bet manās mājās nav vērts - patērējam lielā daudzumā, bet sīpoldārzu uz palodzes turēt negribās.
Gribu nopirkt arī čilli podiņā. Mammai bija nenormāli ass, ilgi turējās.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: