angel_girl

Mar. 19., 2009 | 04:59 pm
No:: angel_girl

Šokolādes krēms
Sastāvdaļas:(noteikti var visu ņemt mazāk - šitas sanāk tā vairumā :D)
500 g putukrējuma
3/4 glāzes cukura
5 gb. olu dzeltenumu
1 ēdamkarote želatīna
2 ēdamkarotes kakao

Želatīnu aplej ar 1 glāzi ūdens (aukstu, vārītu), liek šķīdināties 35-40 min. Saputo putukrējumu. Saputo olas dzeltenumus ar cukuru, pieber kakao un visu rūpīgi samaisa. Pēc tam saputoto olu masu iecilā putukrējumā un visu labi samaisa (bet neputo!). Kad želatīns uzbriedis, to bļodiņa sasilda, mazliet atdzesē un pielej putukrējumam. Visu labi samaisa un liek ledusskapī sastingt. Pasniedz ar dzērveņu ķīseli.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: