Feb. 10., 2009 | 11:09 am
No:: 95

atkarībā, cik nopietni tu vēlies to apgūt. ja tīri tehniski un programmas, tad šādi varianti:

Jāizmanto tiešsaistes lapu veidošanas rīks, piemēram, Google Pages, vai kāda blogu platforma, piemēram, WordPress.

Jāapgūst kāda WYSIWYG (what you see is what you get) tipa programma, piemēram, MS FrontPage vai Adobe Dreamweaver. Šīs programmas piedāvā lapas kodu (XHTML/HTML/CSS) izveidot jūsu vietā, līdz ar to lapas veidošana līdzināsies darbam ar parastu teksta redaktoru (piemēram, MS Office Word, OpenOffice.org Writer).

Jāapgūst kāda iezīmēšanas vai programmēšanas valoda — XHTML/HTML, CSS, PHP parasti tiek minēti kā populārākie varianti. (HTML (HyperText Markup Language) un XHTML (Extensible HyperText Markup Language) ir valodas, kas tiek izmantotas tīmekļa dokumentu izveidei. Praktiski jebkuras tīmekļa lapas pamatā ir kāda no šīm valodām. Tātad, ja jums ir vēlēšanās apgūt tīmekļa lapu (tiek lietoti arī apzīmējumi – interneta mājas lapas, web lapas) izveides tehnisko pusi, HTML vai XHTML būs jāapgūst vispirms.)

Iespējams, jums ieteiks apgūt arī kādu grafisko redaktoru, piemēram, Adobe Photoshop vai Paint.NET. Šīs programmas būs vajadzīgas, lai izveidotu vietnei nepieciešamos grafiskos elementus, apstrādātu fotogrāfijas.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: