lee

Jan. 18., 2009 | 09:24 pm
No:: lee

Sakarā ar to, ka visādas bļembas un spīguļi man kategoriski riebjas, pērku tikai to, kas +/- klasisks vai arī sportisks (atsevišķi apģērbi ir ar maziem brendu uzrakstiem, un tos var pieciest). Well, iepērkos Burusportā, Oxbowā un sporta veikalos utt. Zara, Cubus un citas masu produkcijas ir kļuvušas jau pārāk vienveidīgas & neciešamas dēļ vecajām kolekcijām, ko šeit ieved droši vien lai iztirgotu pārpalikumus, lai gan šo to var atrast Promodā un Bershkā). Vēl Origo pašā augšējā stāvā ir lielisks sporta outlets, tiesa gan - pašu lieliskāko - laikam ir slēguši.
Un, ņemot vērā, ka LV drēbēm ir uzskrūvētas neadekvāti augstas cenas, salīdzinot ar pašizmaksu & ārzemēm, tad parasti iepērkos pēc svētkiem (pieredze rāda, ka pēcZiemīšu un pēcJāņu un kādu tur tik vēl ne-pēcfestu atlaides ir lielākas kā svētkos)
Ā, vēl pretī Zarai uz Tērbatas ielas ir B-young (laikam), tur var atrast šo to labu & interesantu, vismaz džinsām var dabūt arī garuma izmērus, kas man kā īsai būtnei ir visai svarīgi, jo Zaras un visi pārējie piedāvā tikai vidukļa izmērus.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: