rikella

Nov. 23., 2008 | 02:03 pm
No:: rikella

iesaku ievērot tos emailus. pirms dažām dienām lidoju no Brēmenes uz Rīgu un Ryanair darbinieces tādu traci sacēla! situācija tāda - visiem protams ekonomijas nolūkos bija rokasbagāžas -vairākas somas, maisiņi utt. nu lūk un Ryanair darbiniecēm tas tik ļoti nepatik, ka sarīkoja vispirms atsevišķus strīdus ar lidot gribētājiem un pēc tam skaļruņos pāris reizes brīdināja, ka lidmašīnā ielaidīs tikai ar vienu somu! un tā viena soma drīkst būt vai nu viena rokassomiņa vai vens čemodānņš, vai viena datorsoma. bet tikai viena vienība! tā nu mēs visi centāmies saspiest savas rokassomiņas lielajās somās un maisiņus slēpt zem mēteļiem. beigās jau man liekas visus ielaida lidmāšīnā, bet nu kāpjot iekšā Ryanair darbinieces visus pamatīgi nopētīja.
jāpiebilst, ka cauri kotrolei sākumā palaida visus. tracis izcēlās tikai pie kāpšanas lidmašīnā. savukārt braucot no Rīgas uz Brēmeni nekas tāds nebija!
un izmērus arī nepārbaudīja, bet pieņem, ja jau tik strikti sāk ievērot noteikumus par vienu somu, tad drīz jau arī sāks mērīt.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: