samantta

3 vienā

Sep. 23., 2008 | 11:28 am
No:: samantta

Man te daži jautājumi sakrājušies:

1. Ir doma ar mīļoto cilvēku brīvdienās kaut kur aizbraukt ārpus Rīgas. Viņš grib kaut ko līdzīgu kā spa - relaksējošas procedūras, masāžas n stuff. Es gribu kaut ko latvisku, palikt kādā namiņā, kur namatēvi būtu lieliski cilvēki, kas varētu tēju no zālītēm uztaisīt, ritīgā pirtiņā nopērties utml. Nesen pa radio dzirdēju, ka ir tādas dabīgās saimniecības, kur uzņem uz kādu nakti un tad visādi forši, veci cilvēki stāsta tautas gudrības. Palūrēt pa visādām mājaslapām es varu, bet vairāk interesē personīgs viedoklis - kur varētu forši divatā uz 1 vai 2 naktīm atpšuties un kādās cenās.

2. Kur Rīgā varētu nopirkt ziemas segas un vispār labu gultasveļu. Nedomāju nekādus zīdus un glāsmainos audumus, bet vairāk interesē prātīga cena, jo gribu sapirkt jaunu gultas garderobi :)

3. Pie kāda ārsta jāiet, ja ir sametušās jocīgas pumpas, kas manuprāt nav alerģija, bet kaut kādi kodumi, vai pat velns viņuzin kas. Blusas nav. Moka mani jau 2 nedēļas un traki niez. Un varbūt kāds zin kā saucas tāda sēra (manuprāt) smēre, kuru lieto, lai mazāk niezētu tādas pumpas?

Paldies!

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: