Aug. 7., 2008 | 04:03 pm
No:: anonīmiķis

Nē, LŪDZU tikai NE PIE VANADZIŅAS! LŪDZU NĒ! Es viņu ienīstu, kretīne.
Viņas dēļ visa mana nauda vējā un pēc dažiem gadiem - atkal, re, breketi mutē. Jo viņa reāli neseko līdzi ortodontijas zinātnes jaunumiem + ir absolūti neieinteresēta, ka tik ātrāk prom no tā krēsla.
Tagad uzliku Dzirciema ielā pie Ābeltiņa. Tur ir vislētāk. (Neskatījos cik ir Stabu ielā, jo tā ir reāla desmit gadus atpakaļ-domāšana, manuprāt, viņi nedomā par to kas notiks ilgtermiņā)
+ Dzirciema ielā viņi ir visgudrākie un attīstītākie. Tas Ābeltiņš, piemēram, visu laiku tik lasa visādus zinātniskus referātus un mani tas pārliecina. Visādi citādi viņš man nepastāstija dažus mīnusus, kas notiks ar manu muti.
Ja liec porcelāna - forši, tikai es pārstāju dzert kafiju & tējas no kurām paliek nosēdumi, jo tās gumijas paliek dzeltenas un tad, bāc, tev ir balti breketi un citron! dzeltenas gumijas. Kā arī - no stieplītes, kas savieno visus breketus, pēc dažām dienām sāk nākt baltā krāsa. Bet, protams, kopumā, ir forši. Neliktu sev bleķa.
Ā, bet, ja tev būs jāliek gan augšā, gan apakšā (tā var būt jādara pat, ja apakšā problēmas īsti nav) - tad apakšā šā vai tā būs jāliek bleķa.
Neiesaku dr Zepu - ļoti forsh kā cilvēks, bet, nu, piemēram man bija jāizrauj kāds zobs, lai efekts būtu ilgtermiņa un viņa ne man rentgenu taisīja, ne atlējumu, tik teica - nu, ej, izrauj un nāc pēc divām dienām - kaut kā galīgi wtf.
Pievērs uzmanību cik būs jāmaksā katru reizi, ejot breketus pievilkt ik pārmēnesi. Dzirciema ielā ls15, citur bija dārgāk.
(ā un ātrums NAV atkarīgs no ortodonta nu tas cik ilgi tev jānēsā)

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: