Jul. 28., 2008 | 03:16 pm
No:: crash_and_burn

Tev ļoti labi sanāk - jau otrajā teikumā nonāc pie pretrunām ar sevi :D
"kas, atgādinu, man anyway nepalīdzēja" un "jo kā noskaidrojām - tāda nav" - Jautājums bija "vai ir atrodams" - pirmajā citātā tu saki, ka nepalīdzēju, otrajā, ka kopīgi atradām atbildi, ka nav pieejams :D

"man anyway nepalīdzēja - internetā atrast sarakstu" - šis citāts veiksmīgi parāda, ka jautājums bija uzdots nepareizi.

"nudien netaisos nekur zvanīt" - šis pierāda, ka esi par slinku (vai bez smadzenēm), lai atbildes atrastu pats. Varbūt vajadzēja vairāk uz skolu piestaigāt bērnībā. Būtu vismaz iemācījies, kā atrast informāciju, ja smadzeņu nepietiek.

"cilvēkiem ir apbrīnojama vēlme otru pamācīt, norādīt kā kaut ko varēja labāk" - pastamies uz manu komentāru vēsturi:
1. komentārs - norāde ka šāds jautājums nesen bija, un links uz to.
2. komentārs - papildus informācija, kur atrast atbildi (un starp citu arī ietvēra atbildi uz tavu jautājumu)
3. komentārs - jā, mazliet pamācības, kā atrast informāciju un uzdot jautājumus (varbūt nākamreiz zināsi) - pats izprovocēji uz šādu toni

"bet samērā ignorēt sākotnējos (ļoti vienkāršos) jautājumus" - sākotnējās jautājums "vai ir pieejams" - korekta atbilde "varbūt" - neko neizsmeļoša, bet korekta. Nākamreiz uz taviem jautājumu centīšos pēc iespējas vienkāršāk atbildēt - lai neaizskartu tavu personību ar norādēm, ka kautko varēji izdarīt labāk. Man būs "patiesi" žēl, ka šīs atbildes neko neizteiks.

"un nē, es nelasu pajautā tik bieži, lai pirms jautājuma uzdošanas drebētu, kas nu būs, un panikā šķirtstītu pēdējo piecu mēnešu ierakstus, jo, pasarg dies, uzdošu jautājumu, kas jau ir nesen uzdots!" - kāds tev lika drebēt? Tev norādīja, ka šāds jautājums ir bijis, un kur tieši. Var arī veiksmīgi izmantot googli, lai meklētu atbildes konkrētā lapā (piemēram, klab.lv) - man liekas, iekš pajautaa user info bija pat iespēja to darīt.

P.S> Žēl, ka šo diskusiju nevar nofrīzot...

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: