Jul. 28., 2008 | 02:32 pm
No:: crash_and_burn

Slikti googlēji...

1kārt - ir telefona numurs (firmas, kura to organizē - un diez vai kāds zinās par viņiem labāk), kur tev pateiks gan precīzu kursēšanas grafiku, gan to vai šāda informācija ir atrodama internetā. Piezvaniiju pa šo telefona numuru, man pateica, ka visa informācija ir ieksh "www.upeskugis.lv" - tātad grafiks nav pieejams. Vēl teica, ka kuģīši atejot katru apaļo stundu (bet sīkāk neinteresējos kuri un kuros maršrutos)
2kārt - manā komentā bija links uz infoline mājas lapu, kur teikts, ka precīza grafika noskaidrošanai jāzvana (bija arī citāts) - tātad vēl viens pierādījums, ka grafiki nav konstanti - līdz ar to nebūs šādas informācijas netā.
Vari turpināt meklēt, bet ja arī atradīsi kautkur, tad es nezinu cik ticamu informāciju.

Nez kapēc man tā visa googlēšanai + piezvanīšanai vajadzēja aptuveni 7 minūtes?

Lai atbildētu uz tavu jautājumu: "Vai internetā kaut kur pieejams kuģīšu, kas kursē pa Daugavu, atiešanas/pienākšanas laiku saraksts? "
Korekta atbilde no matemātiskās loģikas viedokļa: "Jā vai Nē".
Bet ja nopietni, tad neviena no atbildēm tev neko neizsaka.
Atbilde: "Jā, ir pieejams" - tev neko neizsaka, jo nav pateikts kur (jo to tu neprasīji)
Atbilde: "Nē, nav pieejams" - tev arī nepalīdz, jo tas tikai nozīmē, ka cilvēks, kurš to rakstīja domā, ka nav pieejama, jo viņs nevar būt izstaigījis visus LV blogus un pārliecinājies, ka kāds to tur nav nopublicējis...
Līdz ar to izriet, ka jautājums ir bezjēdzīgs.

P.S> Piedod, bet mazliet iekarsu, cenšos palīdzēt, bet redziet - nepatīk kā es to daru. (personīgos apvainojumus no komenta izdzēsu)

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: