internets

Jul. 13., 2008 | 10:44 am
No:: anna

lūdzu, palīgā.

problēma: internets ir, bet tam netieku klāt. FF raksta: Connection Interrupted. The connection to the server was reset while the page was loading. The network link was interrupted while negotiating a connection. Please try again. IE raksta ko līdzīgu, bet ne tik detalizētu.

fakti: Win XP. FF 3 beta, IE7. Bija uzlikti automātiskie windows update. Viens no tiem meta ārā paziņojumu par nepieciešamo system restart. Kopš šīs restartēšanas arī problēmas sākās. Līdz šim neesmu atradusi citu veidu kā tikt galā kā izmantot system restore point - restore uz pirmdienu, 07.07., pirms šī restore un tad viss iet. Tomēr tas automātiskais update atkārtojas (lai gan mainu automātisko režīmu un izvēli), un līdz ar to arī problēma nebeidzas.

jautājumi:
1. kā panākt, lai internets normāli strādā?
(googlē meklējot lasīju, ka pāris cilvēki šo saista ar FF 3 beta. izklausījās neargumentēti un muļķīgi, jo tas taču notiek momentā pēc windows update)
2. Windows Updates - cik svarīgi tie ir?
Ir doma tos uzlikt režīmā "notify about new updates, but do not download anything automatically". Bet nav ne jausmas, vai tie tiek atzīti par zelta vērtiem vai varbūt "īsti veči updates nelieto", nezinu
2.1. kā lai aizvāc pēdējo update, kas ir downloaded, bet nav vēl instatēts?

Paldies, paldies, paldies!
Tags: ,

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: