autoratlīdzības

Jul. 2., 2008 | 11:08 am
No:: anonims

Sūtīju šo uz VDI un atbildi tā arī nesagaidīju. Googlēju, googlēju - nesagooglēju. Varbūt šeit ir kāds, kas zinās teikt.

Situācija:

Tika uzzīmēti dizaini. Tika nodoti un tiktāl viss kārtībā. Bet tas bija pirms mēnešiem septiņiem. Kādus mēnešus 2-3 nepievērsu uzmanību, pat nebiju parakstījis nodošanas aktu un autoratlīdzības līgumu. Sarosījos un parakstīju. Līgumā norādīts, ka šie apņemās izmaksāt naudas nedēļas vai divu laikā, precīzi neatminos. Pagāja mēnesis, pagāja divi un trīs. Kopā vispār no darbu nodošanas pagājuši 7 (2-3 pats vainīgs, jo nesteidzos parakstīt papīrus), bet naudas nav. Protams ik pa laikam uzzvanu, pabakstu, bet atrunājoties ar to, ka "tūlīt, tūlīt būšot" un pēc tam "jā, bija, bet nepietika visiem" vai vēl kādiem nonsensiem tas viss tiek vilkts. Summa nav liela, bet nav arī maza - pāris simtu kopā.

Jautājums:

Vai ir kāds legālas sankcijas, kāda iestādes kurās es varu griezties, lai legālā ceļā (neizmantojot molotova kokteili un savus no irākas izvestot kodolieroču krājumus) atgūtu nopelnīto un pie reizes atsistu šiem vēlmi pret citiem šādi izturēties sarūpējot kārtīgu soda naudu. Tātad kur griezties, cik reāli saņemt naudu un kādas šiem būs sankcijas?

Senkjūverimač.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: