lyrfeel

Maijs. 27., 2008 | 01:49 am
No:: lyrfeel

Heija!
Ja apmēram zini, kas tas Poddox par radījumu, saki, vai tiešām tā tikpat laba programma kā iTunes? Ar iTunes man ir tāda problēma, ka lielais vairums dziesmu man ir "iekačātas" caur iTunes no iepriekšējā datora, kuram nomira tas cietais, kurā bija visa mana mūzika. Rezultātā man tagad jāievieto mūzika iekš paša iPod glabātuves no cita datora, tad jāiet pie vecā, tur jāpievieno iPod un jāliek dziesmas iekš iTunes, lai no turienes savukārt varētu ievietot dziesmas iPodā tā, lai var arī klausīties. Nu čakars murgains. Pie tam vecajam kompim nav CDRom, bet jaunais kompis ir laptops, līdz ar to nav iespējas uztaisīt recovery disku, lai saglabātu visu iPod saturu tā, lai tas būtu lietojams arī uz laptopa.
iTunes uz laptopa šobrīd grib vispirms izdzēst visu iPod pašreizējo saturu (tas nozīmētu pazaudēt visu to mūziku, kas jau no cietā diska pazuda, pavisam!), jo "varot būt piekonektēts tikai pie vienas iTunes programmas".

Vārdsakot, jautājums ir tāds - vai tas Poddox uz laptopa ļaus atstāt iPodā visu, kā ir šobrīd un pievienot jaunas dziesmas no šejienes, laptopa, bez tā recovery diska ar iTunes datiem no iepriekšējā kompja? Es lasīju tās opcijas, bet neesu pārliecināta

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: