Maijs. 15., 2008 | 03:53 pm
No:: nxn
nu, pīrādziņus var sacept, mazas kotletītes, ko saver uz iesmiņiem kopā ar maziem tomātiņiem, skābētiem gurķīšiem.
Mazas piciņas, ko var ēst arī aukstas, vai saceptas siermaizes, vai ķiploku grauzdiņi.
Olīves, marinēti šampiņi.
KArtupeļi, novārīti ar visu mizu, ko pēc tam var uz grila sasildīt (pārgeiž uz pusēm un pārkaisa ar sāli un citām garšvielām) vai kartupeļu pankūciņas.
Bagete ar zaļumu-ķiploku sviestu un sieru (bageti iegriež pa apm. 2 cm gabalam, bet ne līdz galam. griezuma vietā smērā sviestu, kas sajaukts ar sakapātu ķip-loku un zaļumiem, var vēl ielikt pa siera plānai šķēlītei)- sito var iemest cepeškrāsnī uz 10 minūtēm mājās vai ietīt folijā un sakarsēt virs grila.
Saldajam vafeles var sacept.
Mazas piciņas, ko var ēst arī aukstas, vai saceptas siermaizes, vai ķiploku grauzdiņi.
Olīves, marinēti šampiņi.
KArtupeļi, novārīti ar visu mizu, ko pēc tam var uz grila sasildīt (pārgeiž uz pusēm un pārkaisa ar sāli un citām garšvielām) vai kartupeļu pankūciņas.
Bagete ar zaļumu-ķiploku sviestu un sieru (bageti iegriež pa apm. 2 cm gabalam, bet ne līdz galam. griezuma vietā smērā sviestu, kas sajaukts ar sakapātu ķip-loku un zaļumiem, var vēl ielikt pa siera plānai šķēlītei)- sito var iemest cepeškrāsnī uz 10 minūtēm mājās vai ietīt folijā un sakarsēt virs grila.
Saldajam vafeles var sacept.