RSU- sabiedriskās attiecības

Apr. 14., 2008 | 10:35 am
No:: merrick

Interesētu pāriešana no citas augstskolas uz RSU Sabiedrisko attiecību programmu ( arī citā augtskolā studēju to pašu, protams). Vēlējos jautāt tiem, kam varbūt pašiem ir pieredze šai ziņā, varbūt ir cilvēki, kas tur studē un zin sīkāk utt. Tātad, cik lielas ir iespējas pāriet no citas augstskolas uz RSU, nezaudējot gadu? Cik atsaucīgi būtu RSU, vai viņi ļautu apmeklēt lekcijas, piemēram, kopā ar pirmajiem kursiem, gadījumā, ja man tomēr trūktu kāds priekšmets, tomēr ļaujot man nezaudēt gadu?

Piebilde- RSU sabiedrisko attiecību programma ir 3 gadus. Es studēju 4 gadu programmu. Toties man lekcijas notiek maksimālais skaits katru dienu, RSU, cik zinu, tā nav.

Zinu, ka vislabākais veids, protams, ir skaidrot to pašā augstskolā. Tomēr no RSU puses man pateikts, lai uzreiz nāku ar visiem dokumentiem, izrakstiem, līdz tam viņi neko nerunās un neskaidros. Bet nākšana ar visiem dokumentiem būtībā nozīmē to, ka pasaku savai vecajai augstskolai bye-bye uz visiem laikiem, ko negribu darīt, ja tomēr nāksies kādu gadu zaudēt. Tātad, jautāju cerībā, ka kādam būs kāda pozitīva pieredze no dzīves.

Jau iepriekš pateicos!

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: