panacea

Mar. 2., 2008 | 11:53 pm
No:: panacea

eu, mums te baigā "diršanās" sanākusi! :D

tieši tas jau parāda, ka Tu neko nesaproti no medicīnas, jo neviens, kas kaut ko saprot, karotēm tabletes neēstu.

uff, mēģināšu paskaidrot. saproti, es, piemēram, esmu farmaceite. mans amats ļauj man izvērtēt iespējamos zāļu riskus un ieguvumus, es saprotu vielu molekulāro, šūnu līmeņa un vispārīgo iedarbību (vismaz ja tāda ir atklāta), kas ļauj man izvērtēt konkrētās vielas sagaidāmo iedarbību uz organismu, kā arī iedarbību, ja Tu lieto vēl kādas zāles vai ir kādi īpaši diētas/apstākļu/veselības nosacījumi.

tamdēļ cilvēce ir izgudrojusi SPECIĀLISTUS :D

lai nu kā, vadoties pēc šīm zināšanām es varu piešķirt cilvēkam tās ripas ko vajag un ja viņam ripas nevajag, arī to es zināšu un nost nevienu neindēšu.

un nu sit mani nost, baktērijas kuņģī nav un ir 101 iemesls, kas Tev varēja izraisīt gastrītu. tad es Tevi varētu izvaicāt un mēs nonāktu pie jaukas atbildes, kas būtu saskaņā ar to ko man māca skolā un gan jau ka tad Tu arī nonāktu pie attiecīgā loģiskā secinājuma.

traki ir tad, kad tādi kā Tu (un tādu ir DAUDZ) bez dziļākām zināšanām medicīnā mēģina pasaulei sludināt savu taisnību. tad arī mēs nonākam galējībās, kad vieni rij tikai ripiņas, otri uz nāves gultas gulēdami zāles nedzer. farmācija ir smalkā zinātne par mērenību un balansu, kaut varāk cilvēku to saprastu!

cheers !

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: