Dec. 22., 2007 | 03:43 pm
No:: po

Laža tāda, ka es negribu nevienam melot un nevienu kukuļot. Tā, lūk. heh... Citādi jau viss būtu kruta. A vispār - diezgan pokuj par to skolu. Nu i nafig..
Principā jau man pie sakarīga daktera to papīru drošien iedotu, jo īsnībā jau veda uz faking ārprātu (psihozes un visāda huiņa) - ak, tā jaukā skola! Bet, principā, ja izglītības cena ir psihiska slimība, tad ejiet jūs dirst! (nu.. "viņi" :p)
Katrā ziņā - liels paldies par palīdzību!
Tagad gan jau ziemassvētki un visas lietas un viss ir laikam nokavēts, bet moš kkad pagūšu pirms sesijas aiziet pie dekāna un teikt - tagad vai nekad. Uz redzēšanos vai atā. Moška apžēlosies kkādā maģiskā veidā. Lai gan - viņiem jau tur baigi tip to papīru vajag visiem, lai - Dieva dēļ! - komisija neatrod, ka nav izpildīta piecgades norma.
Principā vajadzētu satikt prorektoru, pateikt, ka pieņemtais likums ir idiotisks (nesaprotu, kāpēc un kā tas vispār ticis pieņemts), un lai izdara izņēmumu vai arī lai atceļ to likumu vai kā. Vai vnk ielikt džekam celi pautos.
Nu jā... Tvaicene ir sociālā stigma.. Laikam jau "vidējā izglītība" arī, bet nu - lai jau būtu! Labāk vesels un laimīgs, nevis truls un iedomīgs.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: