o515

Sep. 28., 2007 | 11:13 pm
No:: o515

Es jau nu nebuushu iistais laptopu eksperts, tapeec par to toshinu neko nemaaceeshu pateikt, nav naacies ar taadu saskarties.
Bet par Vistu visi gruzaas, jo tas ir kas jauns un jaunais vienmeer ir ticis nod***ts, taa tas ir un buus. Pats iisti Vistu neesmu izmantojis, tachu cik dzirdeets, tad vinja bik vairaak atminjas eed kaa XP, visaadas nevajadziigas vizuaalas fiichas ir iekshaa sabaaztas, dazhreiz neveraas uz Vistas ofisa rakstiitie dokumenti vecaakaas opereetaajsisteemaas. Bet taas nebuut nav lielas probleemas domaaju. Njem ar Vistu un maacies jauno windu :)
A par Hp pavilion zinu teikt veel arii to, ka vinjiem gan bluetooth un wireless ir iebuuveeti un nav vajadziigi nekaadi suuda adapteri, var mieriigi pievienot telefonu caur zilzobi, vieniigi nav sanaacis palaist internetu caur telefonu (uz Macbookiem tas izdaraas ljoti vienkaarshi).
Rezumee ir taads, ka aizej uz Elkor, izspaidies pa kompiishiem, pamiici vinjus, aptausti, pasmarzho :D un varbuut vari meegjinaat pakonsulteeties ar kaadu paardeveeju (90% gadiijumu piniigi debilikji, kuri nekaa nejeedz, bet, ja atrodi zinoshu, noderees) un atnaakot maajaas apdomaa un internetaa nopeerc veikalaa noskatiito modeli ;)
Un jaa - No Tevis alinjsh :DDDD

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: