Sep. 27., 2007 | 09:34 am
No:: zanda

Situācija ir sekojoša - par godu savai jubilācijai, man ir iespējams iegūt savā īpašumā portatīvo datoru. Vienīgā šaize ir tā, ka ej nu tu sazin kāda no tām visām uzpariktēm ir labāka utt. Pamatā tam ir jāaizvieto mans stacionārais kompjūters. Mhm. Un uz viņa es tikai rakstu dokumentus, un kaudzēm turu bildes, kuras arī es apstrādāju. Tas nozīmē, ka jābūt grafiski labam, lai labi tās bildes tur redzētu. Jā, un vēl dažādas sīkas funkcijas, kuras jau noteikti pilda jebkura tā kaste.
Nu lūk, kāds man teica, ka Toshiba ir varen laba. Un man viņu modeļi arī vizuāli liekas pievilcīgi, līdz ar to, varbūt kāds zinošāks cilvēks, varētu man uzmest kaut vai tos galvenos parametrus, kas ir nepieciešami, lai šī produkta iegāde būtu veiksmīga. Uz ko varbūt būtu labāk jāpievērš uzmanība utt.

Kā arī būtu jauki uzzināt, kurš no latviešu interneta veikaliem būtu tāds jēdzīgs, respektīvi, pēc pašu pieredzes, kas nav sagādājis nekādas grūtības utt?

Tad par tām operētājsistēmām: Kāds man atkal teica, ka tā Vista nu nekam nav derīga. Tā ir? Ko tad man skatīties tās vietā?

Vienvārdsakot, gaidīšu jebkādu padomiņu. Paldies jau iepriekš.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: