Jun. 19., 2005 | 04:17 pm
No:: andzha

Pēc manas pieredzes - krievi ir vairāk ģimeniski cilvēki. Un ar plašāku sirdi. Letiņi kā ziemeļnieki ir vairāk intraverti, tādēļ arī individuālāki. Krieviem bieži ir tā, ka draudzējas vesalām ģimenēm, kopā tusē, utt. Letiņiem tas nav tik raksturīgi.

Tagad es nedaudz novirzīšos no Tevis aizsākt temata, jo man jau sen sasāpējis un gribas uzrakstīt.
Katrā ziņā šobrīd pasaulē rasu un nāciju kopā sadzīvot nemācēšana ir vislielākā problēma. Somam nekad nesaprast, kāpēc azeirbadžānis ar nazi rokā viņam brūk virsū, pēc tam, kad soms ir paziņojis, ka neēdīs viņa dēļ nokautu aunu.
Pilsētnieks, kura apkārtēja vide ir relatīvi nemainīga, atsakās no tradīcijām, jo tās ir tikai apgrūtinājums. Savukārt klejotājtautām (lopkopjiem) un tām zemēm, kuras bieži plosījuši kari, tradīcijas ir vienīgais nemainīgais un pastāvīgais, kas viņus, kā identitātes, piesaista noteiktam reģionam vai nācijai. Tad vēl ir reliģiskās atšķirības, atšķirīgie ēšanas paradumi, utt.


Es turu īkšķus par to, lai tuvākā laikā pie mums ierastos citplanētieši. Tad būs miers, jo visiem būs kopīgs nīstamais objekts. Jo citāda risinājuma es neredzu.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: