Feb. 26., 2007 | 12:33 pm
No:: mikstmiesis
nu es no seniem laikiem zinu to, ka sarkanvīnam uzreiz ir jāuzlej baltvīns, lai traips būtu dabūnams ārā, bet balzāms, kamēr vēl nav apžuvis ar sāli jāsakaisa. un pēc tam kad tiek mājās uzreiz jāmazgā. bet ja ir paspējis iestāvēties, tad gan jāpaļaujas labāk uz vecajām, labajām veļas ziepēm...
p.s. slikts sarkanvīns (ap 1.5 līdz 2 Ls vērtē, kas ir pie tam vēl tādi jiptīgi sarkani) no mana baltā paladziņa tā arī nav izdabūts ārā ne ar ko...
p.s. slikts sarkanvīns (ap 1.5 līdz 2 Ls vērtē, kas ir pie tam vēl tādi jiptīgi sarkani) no mana baltā paladziņa tā arī nav izdabūts ārā ne ar ko...