illegal

Jan. 11., 2007 | 12:05 am
No:: illegal

nejaucam acu refraktīvās lietas ar medicīniskajām.
nejaucam acu sāpju veidus.


pirmkārt neviens nezina, vai bagdaramai ir vajadzīga briļļu vai kontakt -korekcija. Pieņemot, ja tāda nav vajadzīga, tad refraktīvās lietas atliekam malā un apskatam fizioloģiskās.
Jautājums bagdaramai - kas par alerģiju? uz ko? kā izpaužas?
Visticamāk, ka ir problēmas ar labās acs asaru dziedzeriem vai asaru kanālīšiem. Taču problēmas var būt, kā jau ūdensroze sacīja, dziļākas.
Asaru dziedzeris tiek inervēts, un to dara simpātiskā nervu sistēma (ja nemaldos), sejas nerva sekretorās šķiedras, ir simpātiskās un parasimpātiskās jušanas inervācija... Tātad - kā jūtās vispār seja kā tāda? Nav kādas citas problēmas?
Ja ir nerva bojājums, tad - ja viņš ir smadzenēs, tad izpaudīsies arī citur. Ja ir nerva bojājums konkrētai šķiedrai, un parasti tas varētu būt tuvāk pie dziedzera.. tad nestrādātu tieši dziedzeris.
Ja nervs būtu iekaisis, tad vajadzētu būt arī pietūkumam...
Kautkā tā.
Bet pa aci kārtīgi bagdarama nav dabujis??

Ja būtu aizsērējis kanāls, tad būtu pietūkums...
Kā ir ar acs graužanu? Nav tā, ka labā actiņa graužās?
Itkā jau galvenais asaru dziedzeris producē asaras psihoemocionālu stimulu iespaidā, un tonisko apasarošanu veic dziedzeri plakstiņā, bet tikuntā lieti uzzināt par graužanu..


pakomentējot jeannu -
vai tev dažreiz negrauža arī tikai labā acs? un vai kārtīgi kop kontaktlēcu? Vai tev sāp visa acs vai tikai radzene - tur kur tu liec lēcu - grauž?
Kas tās bija par kontaktlēcām, ko draudzene lietoja? CIetās vai mīkstās?
Parasti problēmas ir tad, ja smilšu graudiņi paiet zem kontaktlēcas starp to un radzeni.. Un ja mums ir kāds svešķermenis iesprūdis starp lēcu un radzeni, tad viņš tur berzējās un švīkājās un rezultātā ir saskrāpēta radzene. Tāpēc arī grauž. Bet parasti grauž jau nākamajā rītā!
Kautkā tā!

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: