blackstar

Mar. 14., 2005 | 12:32 pm
No:: blackstar

pirmais variants: pēc čakrām. par septīto - problēmas ar kroņa čakru rada neticība sev un garīguma trūkums, mērķa trūkums, neticība sapņiem, bailes no sapņiem, nemateriālās pasaules ignorēšana utt.
galvassāpes var norādīt arī par problēmām ar sesto čakru - trešo aci. tad pie vainas var būt cerību zaudēšana, apvainošanās, neapmierinātība ar savu ārieni, bezpalīdzība, bailes no atbildības, jūtu nestabilitāte utt.

otrais variants: pēc sāpju epicentra lokalizācijas. ķermeņa augšējā daļa saistās ar nākotni, apakšējā ar pagātni. priekšējā daļā dominē jūtu enerģija, aizmugurējā - gribas enerģija, kreisā puse - vīrišķā enerģija (arī attiecības ar vīriešiem vispār), labā - sievišķā. padomā, kur sāpes koncentrējas - pieres daļā, pakausī, deniņos, labajos vai kreisajos utt.

trešais variants: tīri fiziska pieeja. migrēnu vēl izraisa pirmā kakla skriemeļa bojājums, padomā par stāju, galvas pozīciju, sēdēšanas paradumiem.

īstenībā jau es neko par to visu nezinu un vēl mazāk saprotu, tas, ko es te sarakstīju, pārsvarā ir pēc Vīlmas teorijām, ņem par labu.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: