pata

Nov. 5., 2006 | 06:48 pm
No:: pata

nu, labsi, es ar' izpalīdzēšu:
1. Vecums? - 22 g.

2. Dzimums? - sieviešu

3. Vai Jūsu darba vietā tiek maksāts par virsstundu darbu? - jā

4. Cik ilgi Jūs jau strādājat savā darba vietā? - kopš 2005.g. maija (1,5 gads)

5. Vai Jūs esat veicis vai veikusi virsstundu darbu? - nē, bet citi ir veikuši un zinu, ka apmaksā

6. Vai Jums ir ticis maksāts par virsstundu darbu? - nē, jo man svarīgs ir rezultāts, nevis nosēdētās (lasi - nostrādātās stundas). pati uzskaitu savu laiku un neesmu spērusies pie personāla daļas ar lapeli, ka savu reizi esmu sēdējusi ilgāk! Diez vai tās varētu definēt kā virsstundas, ka daļa darba laika tāpat aiziet ne-darbiem ...

7. Vai esat kādreiz atteicies vai atteikusies veikt virsstundu darbu? - mh, apzinoties, cik daudz laika esmu pavadījusi, risinot ne-darba jautājumus, neesmu pieprasījusi papildus samaksu par ilgāku uzkavēšanos darba vietā. 2kārt, nav arī bijis piedāvājums par virsstundu apmaksu. Nu, iespējams, ka šeit varētu pieskaitīt gadījumu, kad 3 cilvēku vietā strādājām 2atā, tad katram tika piešķirta prēmija. no tās, protams, neatteicāmies :)

8. Vai Jūs strādājat publiskā (valsts vai pašvaldībās) vai privātā darba vietā? - valsts iestādē

9. Un visbeidzot, ja Jūsu darba vietā virsstundu darbs tiek veikts, taču par to netiek maksāts, kāds Jūsuprāt ir tā iemesls? - zinu, ka tiek veikts virsstundu darbs un par to tiek arī samaksāts!! Tiek sastādītas darba laika uzskaites tabulas, kura parādās virsstundu skaits, tās tiek iesniegtas personāla daļā un pēc tam grāmatvedībā, kur veic aprēķinu.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: