Aug. 21., 2006 | 06:11 pm
No:: janka

tieši tā -- šķidrs medus nav nogatavojies, tanī ir daudz ūdens. turklāt mani nebeidz paŗsteigt cilvēki, kas domā -- medus cukurojas no tā, ka bites ar cukuru ir barotas, lai gan cukurošanās ir labākais indikators, ka šis ir normāls medus.

taču par garšām un šķirnēm - dažkārt tas vienkārši ir tirgvedības triks. katrā bišu dravā ir citāds medus, bites iet citus ceļus, un, ja vien tuvumā nav notiektas šķirnes augu plantācijas, nav iespējams nodrošināt, ka bites nestu tikai, piemēram, liepu nektāru.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: