E-Mail klienti...

Jul. 21., 2006 | 09:33 am
No:: zwobot

Sveiki!
Vai varat ietekt kādu BEZMAKSAS e-mail notification/alert programmiņu/pluginu priekš Outlook Express, kas parāda smuku ziņojumu -izlecošu logu (aploksni, beigtu kaķi vai vienalga ko), ka tjip Jums jauna vēstule.
Uz googli nesūtīt, jau kādu laiku tur atrodos, bet neko sakarīgu neesmu atradis.

Jā, priekš Thunderbird tādu gan jau, ka nebūtu problēmu atrast, bet ir viens gļuks (fīča), kura dēļ šis klients neder. Īstenībā, ja atrastos risinājums šai problēmai, tad varētu arī Thunderbird un problēma sekojoša: nesaprotamu iemeslu dēļ thunderbird pieslēdzoties Secure POP3 serverim (POP3S) un saņemot jaunu meilu, neparāda to iekš pastkastes - vajag manuāli nospiest "Get mail" pogu lai parādītos. Any ideas?

Vārdusakot iestādē vajag uzlikt lietotājiem pasta klientu, lai palaižas automātiski pie sistēmas starta (kas nav problēma), minimizēts uz systray (kas arī daļēji nav problēma)un lai rāda labi redzamu paziņojumu, kad atnāk jauns e-pasts (un kurš nepazūd kamēr jaunā vēstule nav izlasīta). Ir varbūt kādas rekomendācijas....?


Update:
Atrisināta problēma ar thunderbird un pie tā arī paliekam. Izrādās account settingos zem server settings izveidojot jaunu account defaultā nestāv ķeksis pie "download messages automaticaly" un līdz ar to jaunās vēstules inboxā neparādījās, kaut arī parādījās paziņojums par it kā jaunas vēstules saņemšanu. Nah tā, nezinu, bet stulbi.
Tags:

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: