endrju

Jul. 19., 2006 | 05:42 pm
No:: endrju

Tad nu Tev tiešām liela sapratne par "dabas likumiem", kā Tu tos sauc. Logi viens no otra parasti nav kilometru attālumā. Nesmirdētu tikai, ja būtu pietiekami stiprs vējš, kas pūstu konkrēti uz vienu logu, bet parasti tā nav. Un ir arī dzīvokļi, mājas, apartamenti, kuriem tīšām izveidots tā, ka var attaisīt tikai vienu logu, bet Tu jau tādus laikam neesi redzējusi un nevarēsi saprast šo vajadzību.

Un iesaki Tu arī cilvēkam gļēvāko variantu - piekāpties, samierināties, utt. Vai nu tāpēc, ka pati dzīvo tik nožēlojami (neizskatās gan), vai arī tāpēc, ka vienkārši pati esi pīpētāja un atbalsti "savējos".

Ja Tu dzīvotu pirmajā stāvā un Tev kāds regulāri pie durvīm liktu sūdus, tad Tu vienkārši neietu ārā pa durvīm, nesauktu policiju, bet vienkārši piekāptos un pieliktu pie loga trepītes? Labi, mazliet neadekvāts salīdzinājums, bet jebkurā gadījumā - cilvēkam nav jāsamierinās citu cilvēku stulbības dēļ.

Vai arī Tu pati, ja Tev palūgtu nesmēķēt pa logu, atrietu, ka tā ir lūdzēja problēma? Iedomājies, ka Tavs sīcis izliecies pa logu elpotu tos dūmus, kas nāk no apakšējā dzīvokļa. Būtu starā?

Kamēr pats pīpē, tikmēr nesaprot kā smird. (Es, personīgi, dūms esmu jutis piektajā stāvā, istabas stūrī, kad cilvēks pīpē uz ielas.)

Pie tam, atbildot jautājuma autorei - ja cilvēks nebeigtu tā darīt, es tajos brīžos palaistu kaut ko analogi smirdīgu viņam, vai arī galējā variantā palaistu piparu gāzi.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: