drako

Maijs. 30., 2006 | 12:03 pm
No:: drako

Ar spirtoto bija problēmas Gorbija laikā. Par to laiku pat ir anikdote par kaut kādu ārzemju viesi, kas izbrīnīts par nervozo rindu pie veikala ar izkārtni VINO.

- kas tas tā tāda iestāde? Vizšij Institut Narodnovo Obrazovaņija.
- A ko viņi tik nervozi tādā rindā stāv?
- Tapēc ka drīz sāksies iestājeksāmeni.

Jā darba laiks tiem veikaliem bija specifisks - ar pusdienslaiku, kurā visi bija no veikala izfīrēti ārā. Un vispār, ja tu pa dienas laiku blandījies apkārt, tad varēja apjautāties, ko tu dari, kapēc nestrādā.

Nu jā un vēl tagad atceros, kā no rītiem agri vajadzēja celties lai ietu uz veikalu. ja nokavēji pēc kaut kādiem ntiem, tad viss - cauri. Veikals tukšs.

Celofāna maisiņos kaut kad bija piens arī. Bet vairāk bija pierastas tās pudeles ar resno kakliņu. Laikam celofānā nemācēja pakot. Ar tetrapakām gan bija savādāk. Tās savienībā nepazina.

Jā - piens rūga - tas gan. Nezinu, kas tā par reakciju tam notiek tagad.

Nu jā - bija savas problēmas 90tajos, kad no vienas puses kol/sovhozus likvidēja, bet lauku industrija vēl nebija attīštījusies. Bija jau skandāli, kad ar Godmaņa vai Šķēles ziņu valsts no ārzemēm bija sapirkusies labību, lai "tauta nenomirtu badā", un zemnieki, kas cerēja, ka valsts no viņiem atpirks labību dabuja figu.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: