daysleeper

Apr. 30., 2006 | 11:21 am
No:: daysleeper

pats esmu beidzis stradiņus sabiedriskās attiecības, es nezinu, vai varētu piekrist, ka nav nepieciešama šī izglītība. principā, ja tu nepiedalies pie plānošanas, bet tikai pie izpildes un esi spējīgs tikai uzrakstīt preses relīzi un tev neko vairāk īpaši nevajag, tad var jebkurš politologs, filologs utml. strādāt, bet nopietnākos variantos tomēr komunikācijas izpratne ir svarīgāka dziļākā veidā, ne tikai vispusēji.
Stradiņos daudz kas gājis pa šiem gadiem uz leju, cik zinu un runāju ar esošajiem studentiem. par LU. izvēlējos RSU, jo tur jau specializācija ir otrajā gadā, nevis trešajā kā LU. stradiņos daudz materiālu jālasa, bet es pats, piemēram, arī jau pirmajā gadā sameklēju sev prakses vietu priekš sevis un sāku paralēli studijām arī praktizēties praktiskājā dzīvē. augstskolā var dabūt tieši tik daudz cik pats gribi saņemt. stradiņos labi ka nav sesijas - moduļu sistēma - daudz labāk, ka viens mēnesis priekšmets, nedēļa brīva puslīdz un tad eksāmens.
izglītība ir svarīga lieta, nezinu cik gan tas nopietni ir citur -nopietnākās ir Vidzemes programma, RSU un LU. Varbūt arī turība, vismaz cenšas radīt iespaidu, ka kaut kas tur notiek, bet informācijas pašam man nav.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: