ergaster

Mar. 15., 2006 | 03:11 am
No:: ergaster

Ūdeni Tu dzer? Ūdeni, nevis tējas, sulas, kafiju u.tml? Cik daudz?
Sāli uzturā lieto?
Varbūt pārtiec tikai no ogļhidrātiem? Ja tā, pamēģini rītu vienmēr sākt ar divām glāzēm silta ūdens tukšā dūšā un olbaltumvielām bagātām brokastīm.
Svaigus augļus/dārzeņus par daudz ēd (tā arī gadās)? Var gadīties arī, ka vienkārši pārāk ilgstoši par kaut ko raizējies... Un tās galvassāpes - tās ir galvassāpes, vai migrēna? Ja paguļ - pāriet, vai - tieši otrādi - pastiprinās?
Starp citu, ja organisms/nervu sistēma jau ir novājināta, tad situācija, kad Tev nav laika veselu nedēļu pie ārsta aiziet, jau viena pati par sevi var radīt šos simptomus (citus arī, protams).
Galvas sāpes (ja vien vaina nav pašā galvā, ko noteikti vajadzētu pārbaudīt) parasti ir saistītas ar gremošanas traucējumiem, kas vienkārši saindē organismu, un tos, savukārt, izraisa nervu sistēmas pārslodze (parasti apvienojumā ar nepiemērotu diētu - kurā ūdens un sāls ir ļoti svarīgas sastāvdaļas).
Šie, protams, ir tikai ieteikumi/minējumi un patiesība būs pašai jānoskaidro. Nav izslēgts, ka tas aizņems vairāk, nekā tikai vienu nedēļu (arī ar ārsta palīdzību), tā, ka labāk jau sākt agrāk.

раньше сядешь - раньше выйдешь...

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: