Dec. 2., 2022 | 11:08 pm
No:: gribejuaunu
Ja pavisam godīgi, tad neteiktu, ka pēc garšas jūtu izteiktu atšķirību. Bet vienā jūķūb video dzirdēju, ka vairāk putiņu karsējot sviestu nozīmē sliktāku produkta kvalitāti, tāpēc uztaisīju savu eksperimentu ar diviem sviestiem atsevišķi - basic un kāda smalkāka.
Pēdīgajam tiešām bija mazāk putiņu jebšu piena olbaltumvielas un šķidrums.
Un, jo vairāk tīra tauka, jo sviestaināka garša, augstāka degšanas temperatūra, un ilgāks uzglabāšanas termiņš. Neesmu eksperimentu gan atkārtojusi kādus ~3 gadus.
Pēdīgajam tiešām bija mazāk putiņu jebšu piena olbaltumvielas un šķidrums.
Un, jo vairāk tīra tauka, jo sviestaināka garša, augstāka degšanas temperatūra, un ilgāks uzglabāšanas termiņš. Neesmu eksperimentu gan atkārtojusi kādus ~3 gadus.