tiga

Jan. 18., 2021 | 12:47 pm
No:: tiga

jautājums ir, no kurienes tie ārzemnieki? no postpadomju telpas? vai no amerikām? vai no ES? katram ir savas lietas gan jau, kas viņus varētu paķert. plus vēl arī katram cilvēkam ir savas intereses. vienam patīk riteņbraukšana, citam - rundāles pils.
bet tā - mums visiem ir jānosit čūska, jāiestāda koks un jāuzaudzina dēls, kā arī mums zāļu skapītī vienmēr ir asaras, dziesmas un alus.
no lietuviešiem mēs atšķiramies ar to, ka svinam vārda dienas, reizēm tās ir pat svarīgākas nekā dzimšanas dienas. ja dzimšanas dienā var aizmirst apsveikt, tad nekādā gadījumā vārda dienā, jo tas ir rakstīts kalendārā!
vēl mēs svinam Jāņus sirsnīgāk nekā jebkur citur Baltijā.
un vēl, atšķirībā no lietuviešiem, mēs tik ļoti neturamies kopā, bet esam vairāk individuālisti.
mums ir Skroderdienas Silmačos Nacionālajā teātrī, uz kurām cilvēki iet pat 25 gadus pēc kārtas (nepārspīlējot). un unikāla, 500km gara jūras piekraste ar kāpām, kādas pasaulē lielākoties vairs neeksistē (jo ir apbūvētas ar viesnīcām). un meži, t.sk. dabiskie meži, kuri, lai gan mazākumā, tomēr vēl ir un kurus ir vērts apskatīt, ja patīk daba (nav runa par "mežtakas" vai "jūrtakas" projektiem, bet tiešām skaistām vietām, kādu pasaulē citur nav).

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: