_re_

Jan. 13., 2021 | 08:16 am
No:: _re_

infrasarkanie ir sūds, es atvainojos, silda tikai objektu, kas atrodas tā staru lokā, nevis gaisu un līdz ar to telpu.
eļļas uzkarst paši un tad izstaro siltumu telpā, tādēļ varētu šķist, ka mazāk/lēnāk atdod siltumu telpai, jo kamēr tas gaiss izmaisās pa visu telpu.
paneļtipa elektriskajiem sildītājiem aiz paneļa ir kāda nebūt veida sildelements, caur kas sasilda gaisu ap to, siltais gaiss ceļas augšā, pieplūst aukstais, tas atkal tiek sasildīts un tā uz riņķi. iespējams, ātrāk uzsilda telpu, jo paši sildelemnti ir karstāki nekā eļļas radiatora virsma, piemēram, un tādēļ ātrāk notiek gaisa kustība, bet to es tikko pieņēmu, nezinu vai tā tiešām ir.
ventilatora tipa man personīogi nepatīk, jo visu laiku telpā ir vējš, spēcīga, konkrēta gaisa kustība, dzenā putekļus, turklāt strādā ar troksni.
linkā ieliktajam gan nav nekā apraksta, bet labāk pēc nosaukuma paguglēt vai nav kāds video vai vairāk info, jo varbūt korpuss ir keramisks, bet pats sildīšanas veids ar ventilatoru?
mēs šobrīd savu mini māju apsildam tikai ar elektriskajiem radiatoriem, no funkcionālā viedokļa ir ok. bet vienam man kaitina, ka temperatūru var regulēt tikai uz augšu, proti, ja no +22 grādiem gribi tikt uz +20, tad jāspiež tikmēr, kamēr t uzstādījums aiziet līdz +35 grādiem, tad pārlec uz +10 un tad tikai tiec pie saviem +20.
otrs ir gudrāks, tam papildus var uzstādīt visādus režīmus, t.sk., uzprogrammēt pats savu nedēļas plānu, mums uzlikts, ka darbdienās pa dienu mazāk silda, bet brīvdienās silts visu dienu. bet pieļauju, ja sildīšana vajadzīga tikai periodiski, tad šādām niansēm nav tik liela nozīme.
jā un tas, ko fedrs saka - uz paneļtipa nedrīkst likt neko virsū žāvēties, bet uz eļļas var.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: