Dec. 28., 2020 | 07:28 pm
No:: aai
jā, man arī garšo. Iespējams, ka tāpēc, ka viņu decaf process ir tas aprakstītais Swiss Water", nevis ķīmija, ko citi ražotāji piekopj.
Lieliem zīmoliem ir:
There are several ways to decaffeinate coffee but the most prevalent is to soak them in a solvent – usually methylene chloride or ethyl acetate.
Kad Kalvei ir:
Dekafinēšanas metodē "Swiss Water", zaļās kafijas pupiņas tiek mērcētas ūdenī, un mazgātas ar zaļās kafijas koncentrātu, kam ir zems kofeīna līmenis, tādejādi piesaistot mazgātās kafijas kofeīnu, to samazinot. Pārstrāde notiek bez ķimikāljām vai termiskas iejaukšanās, līdz ar to, kafija saglabā savas pamatnianses.
Lieliem zīmoliem ir:
There are several ways to decaffeinate coffee but the most prevalent is to soak them in a solvent – usually methylene chloride or ethyl acetate.
Kad Kalvei ir:
Dekafinēšanas metodē "Swiss Water", zaļās kafijas pupiņas tiek mērcētas ūdenī, un mazgātas ar zaļās kafijas koncentrātu, kam ir zems kofeīna līmenis, tādejādi piesaistot mazgātās kafijas kofeīnu, to samazinot. Pārstrāde notiek bez ķimikāljām vai termiskas iejaukšanās, līdz ar to, kafija saglabā savas pamatnianses.