Jan. 23., 2020 | 11:56 am
No:: ninona

Man šķiet, ka par tām virsmaktīvajām vielām lietotājs pajokoja. (Un joks labs!)
Ar gaļas svaigumu diez vai saistība. Mazgāšana tikai aizvāc virspusē jau esošās olbaltumvielas, bet tāpat no iekšpuses drusku iztecēs un būs putas.
Olbaltumvielas vienkārši dabīgi savā starpā saistās (to var veicināt mehāniska iedarbība, laikam arī siltums, neesmu specs) un tajā "režģī" gaiss iesprūst. Gaļu vārot, mēs to redzam kā putas (un tās ir ēdamas!), savukārt maizei šis aspekts dod pufīgumu (rūgšanas radītā gāze netiek prom).

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: