aai

Nov. 10., 2019 | 01:55 pm
No:: aai

hmmm.. nu, tas atkarīgs no specifikas - ne tikai tas, kas Tev interesē/saista, bet arī par kādu tēmu Tev vairāk tas viss vajadzīgs. Nezinu, vai ieteikt sadzīviskos Eastenders, Coronation Street vai tomēr Bodyguard, The Thick of It, vai kādus "inteliģentos" seriālus, vai kādu no 50+1 TV comedy

Vēl arī tas, ko jau minēju Br./Am. sakarā - Tev būs darīšana ar britiem vai starptautiskiem klientiem un viesiem, kam britu specifika nav piemērota utt?

Cik saprotu no atbildēm, Tev tas pielietojums būs šeit Latvijā? Minēji, ka tas Tev ir ātri nepieciešams utt. - man svarīgi tad būtu fokusēties un pārāk daudz nevispārināt, jo valodu visu dzīvi mācās, nevis sadzen iekšā 2 mēnešos.

Minēji, ka nepatīk small talk ar ārzemniekiem - varbūt vaina ir ne tikai valodas prasmēs un intravertumā, bet arī tajā, ka nepārzini tēmu/subject matter? Nu, piem., ja zini, ka būs jāuzņem, tad vari kko iepriekš painteresēties par viņu valsti, pēdējiem notikumiem... un runāt par tiem - dabūsi vēl bonuss punktus no viņiem. Labāk pasaki, kam tieši Tev ir nepieciešams, jo, ja tie būtu ārzemnieki, kas man jāuzņem, es seriālus neskatītos.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: